Rezerviraj online

Dolazak
Odlazak

Hotel Galeb

"Galeb" je mali obiteljski hotel smješten u samom središtu grada, neposredno uz glavnu opatijsku plažu. Potpuno je renoviran i ponovno otvoren s idejom da kvalitetu usluge i smještaja podignemo na najvišu razinu te je idealno mjesto za odmor tijekom cijele godine. Želja nam je da provedete ugodne trenutke tijekom boravka u hotelu "Galeb". Veselimo se Vašem dolasku.

Najbolja cena

Da bi vas boravak u nasem hotelu bio sto ugodniji, te da u svakom trenutku imate uslugu koja Vam je potrebna, nasa recepcija vam je dostupna 24 sata dnevno.

Opatija

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Povoljan geoprometan položaj, najbliži izlaz na toplo more Srednje Europe, bujna vegetacija i ugodna klima najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma krajem 19. stoljeća.

Iz apartmana i gotovo svih soba pruža se prekrasan pogled na Kvarner.

Potpuno klimatiziran hotel s 20 udobnih moderno uređenih soba i 5 luksuzno opremljenih apartmana, nudi visoki komfor u rangu hotela 4 zvjezdice. Savršen
je izbor za smještaj obitelji s djecom kao i poslovnih ljudi, te ostalih posjetitelja koji s pravom očekuju visoku razinu smještaja i usluge.

50-ak metara od Hotela Galeb nalazi se Hotel Savoy koji kao dio iste grupacije nadopunjuje našu ponudu.
Naši su gosti dobrodošli koristiti dodatne sadržaje poput bazena, wellnessa, plaže, te posjetiti boutiquee i suvenirnice.

Á la carte restaurant „Lavanda“ nudi bogatu i zdravu mediteransku kuhinju koja se bazira na morskim i mesnim delicijama. Uz kreativnu kuhinju nudimo i raznoliku vinsku kartu sastavljenu od široke lepeze vrhunskih domaćih i stranih vina.

Restoran se sastoji od dvije sale: ambijent „Plave sale“ s terasom idealana je za intimne objede, dok je „Roza sala“ pogodnija za održavanje banketa, krštenja, te raznih grupnih ručkova i prezentacija.

Ponudu upotpunjuje pečenjara „Skalinada“ koje se nalazi odmah do restorana koja nudi ukusne pizze i  mesna jela pripremljena na roštilju na drveni ugljen.

Pridružite nam se i uživajte u našim gastronomskim specijalitetima i ugodnom ambijentu.